könyv konyv áruház aruhaz shop bolt online webshop könyvek konyvnek vásárlás vasarlas vásár vasar egy könyv mindenek felett a könyv a lényeg könyvek minden mennyiségben jó könyvek korhatár nélkül
INTÉZMÉNYEK, CÉGEK RÉSZÉRE SPECIÁLIS AJÁNLATOK, EGYEDI CSOMAGÖSSZEÁLLÍTÁSOK!
ÉRDEKLŐDNI LEHET info[kukac]konyvnet.hu címen

FELHÍVJUK VÁSÁRLÓINK SZÍVES FIGYELMÉT, HOGY KÉSZLETADATBÁZISUNK FOLYAMATOS KARBANTARTÁSA
ELLENÉRE SEM MINDEN MEGHIRDETET TERMÉKET TUDUNK BIZTOSÍTANI MEGRENDELÉS ESETÉN!
Keresés:
Főoldal   
Segítség

Adatvédelem

 

 


A személyes adatok védelme

Személyes Adatok:

A személyes, illetve közérdeku adatokat az 1992. évi LXIII (Avtv) törvényben és az adatvédelmi országgyulési biztos által kiadott állásfoglalásoknak megfelelően kezeljük, azaz a Kiadón és a K9nyvNeten kívűl harmadik félnek a hozzáférhetosége kizárt. A www.konyvnet.hu oldalon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Egyes szolgáltatások igénybevételéhez (vásárlás, hozzászólás, testreszabás) azonban szükség lehet bizonyos személyes adatok megadására. A KönyvNet és a kiadók a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezelik, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használják fel, semmilyen formában nem adják azt tovább.

Milyen információkat gyujtünk össze a KönyvNet Internetes Áruházban és hogyan használjuk azokat?

1. Amikor meglátogatja a www.konyvnet.hu-t, akkor mi olyan általános információkat gyűjtünk, amelyek nem azonosítják személyesen a látogatókat. Ezek például olyan információk, hogy melyik oldalak kerültek megtekintésre vagy milyen termékeket vásároltak meg a látogatók. A kapott információkat kizárólag statisztikailag elemezzük, annak érdekében, hogy a honlapot a lehető legtökéletesebbre fejlesszük a látogatóink igényei és vásárlói szokásai alapján.

2. A regisztráció két lépcsőben zajlik:
-
ahhoz, hogy személyes ajánlóhoz juss, megírhasd véleményed a könyvekről, használni tudd a noteszodat vagy részt vehess a nyereményjátékokban be kell lépned a rendszerbe. A regisztrációhoz csupán a becenevedre, email címedre és jelszavadra van szükség. A továbbiakban belépéshez a regisztrált emailcímed és a titkos jelszavad szükséges.

- ezen túl a vásárlás lebonyolításakor kérjük el a fizetéshez és a csomagod elküldéséhez szükséges adatokat, amelyek a következők:

 Vezeték és keresztnév
 Cégnév (opcionális)
 Szállítási cím
 Számlázási cím (amennyiben eltér a szállítási címtol)
 E-mail cím
 Telefonszám

Ezeket az információkat mi tároljuk, így a legközelebbi bejelentkezéskor ezeket már nem kell megadnod. Ezeket az adatokat az alábbiakra használjuk:

a. Teljesítjük a megrendelését.
b. A rendelésed visszaigazolását elküldjük emailen, valamint a telefonszámodra a szállítással kapcsolatos egyeztetés miatt van feltétlenül szükség.


a főoldalra!


Általános útmutató | Adatvédelmi ismeretek | Kiadók belépési feltételei | Szerzői jogvédelmi szabályok | Elérhetőségeink
Design, szoftver, tartalom: © 2007 Könyvnet.hu
Minden jog fenntartva.