A néha bosszantó nemakarokbeleszolni videók

nemakarokbeleszolni

A legtöbb nőnek és nemcsak nekik, van egy nagyon rossz szokásuk, finoman vagy durván kritizálják egymást minden szempontból. Ezt parodizálja három hölgy, nevezetesen Bányainé Nagy Judit, Fancsikai Eszter és Tapasztó Orsi a nemakarokbeleszolni videóival, de idén könyvük is megjelenik ebben a témában. Gyakran bosszantó a videók tartalma, még akkor is, ha a néző közben tudja, hogy a lányok nem gondolják komolyan, amiket ott mondanak. Viszont azok, akiket megjelenítenek és parodizálnak, igen.

A nemakarokbeleszolni kisfilmekben egymással versengő osztálytársak, passzív, agresszív rokonok, minden lében kanál ismerősök, tudálékos anyósok és anyukák jelennek meg, görbe tükröt tartva a társadalom elé. Jelenleg több mint 130 ezren követik ezeket a videókat, a szám pedig folyamatosan nő. Nagy valószínűséggel a három édesanya ősszel megjelenő könyve is nagy siker lesz, hiszen a nemakarokbeleszolni témája rengeteg embert érdekel. Mindenki talál ezekben legalább egy olyan személyiséget, amire ráismer a saját környezetéből.

A colore.hu hasznos ötletei

Természetesen azért, mert néha az anyák, anyósok megpróbálnak beleszólni a dolgainkba, még szeretjük és tiszteljük őket, anyák napján megajándékozzuk. Olvasható a colore.hu weboldalon egy remek írás, amiben öt tökéletes ajándékötletet találunk, ha az idén szeretnénk felhagyni a megszokott virágcsokorral az ünnepen. Egy általunk kedvelt jó könyv olyan meglepetés lesz, amivel jobban megismer bennünket az ünnepelt, még ha nem is az ő ízlése az aktuális mű. A fitt, kirándulni szerető anyukák biztosan örömmel fogadnának egy pár színvonalas túrabakancsot.

Ha ehhez ajándékozunk egy együtt töltött napot is, az feledhetetlen meglepetés lesz számára. A colore.hu cikke szerint, ha gyakorlottan mozgunk a konyhában, akkor készíthetünk anyukánknak és/vagy anyósunknak egy ízletes tortát is. Aki akarja, az visszahozhatja azokat az időket, amikor kézzel készített ajándékot az édesanyjának. Jó ötlet továbbá anyák napján meglepni az ünnepeltet egy szépségcsomaggal vagy wellness hétvégével, a lényeg, hogy örömet szerezzünk neki – olvasható a colore.hu honlapon.