Mikről szólnak a macskás videók?

macskás videók

A macskás videó akkor a legnépszerűbb, ha aranyos pillanatokat mutat meg, vagy ha a szív mély érzelmeire hat. És persze a vicces macskás videók népszerűsége is megkérdőjelezhetetlen. Minden, ami humor, ami a rekeszizmokat dolgoztatja az jöhet, és szinte garantáltan hozza az elismerést meg a sikert!

Minden, ami cukiság az keresett?

Nagyjából igen. A cicák önmagukban édesek. Ha morcosak, akkor azért. Ha kivételesen kedveskedőek, akkor meg azért. Aztán nem egyszer próbálkoznak olyan haj és szőrmeresztő mutatványokkal, amik nem feltétlenül végződnek úgy, ahogy azt szeretnék. Na és ezek az akrobata kísérletezések adják a legtöbb vicces macskás videó alapját. A gazdik pontosan tudják és érzik, hogy mikor jön el az ideje a kamera élesítésének, és mikor következnek a mulattató pillanatok. Ahogy egyes felvételek megremegnek abból tudható, hogy a filmek készítői is roppantul jól szórakoznak. Nem a cicájuk kárára természetesen, de ki bírná megállni nevetés nélkül a félig véghez vitt, félig meg félbemaradt trükköket? Vagy éppen ki bírná megállni mosolygás nélkül azokat a szívmelengető jeleneteket, amikben a macskás videók bővelkednek?
A cicás élet csupa kaland, és ez nemcsak valami elcsépelt közmondás, amit elhivatott cicások újra és újra ismételgetnek. Ez az igazság. Nincs is erre jobb bizonyíték, mint az a megszámlálhatatlanul sok felvétel, amik évek óta keringenek az interneten.

Napi egy macskás videó jót tesz az egészségnek!

Internetes közvélemény kutatások alapján a szörfözők nagy része minden nap áldoz néhány percet a vicces kisfilmekre. Így jobban indul a nap, vagy sikeresebb a stresszoldás. Épp ezért tökéletesen állatian jó megoldás!