Milyen esetekben hatékony a teafaolaj?

teafaolaj

Vannak bizonyos növények, amelyeknek számtalan jótékony hatásai vannak. Pontosan ezért alkalmazzák nagyon sok területen. Szükséges szóba hozni a teafaolaj felhasználását is, ami elterjedt a szépségápolásban. Szinte bármilyen készítményben lehet alkalmazni, mert fontos szerepet játszik az alapos tisztításban. Hatékonyan öli meg a baktériumokat és a gombákat, valamint frissíti a bőrt. Tehát a teafaolaj remekül helytáll mind folyékonyszappan, mind szérum, mind pedig sampon formában.

Hatékonyan felveszi a harcot a pattanásos arcbőrrel, valamint a körömgombával, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy olyan sok készítményben megtalálható. Van olyan változata, amit alkalmazhat szájpenészre, fogínygyulladásra vagy zsíros arcbőrre. Kiválóan alkalmas lábfürdőnek, hogy eltávolítsa a gombát, azonban a korpás fejbőrrel is felveszi a harcot. Egyáltalán nem meglepő, hogy a teafaolaj olyan sok natúrkozmetikumban megtalálható. Nagyon hatékony, ezért közkedvelt a szépségápolásban.

Forradalmi hatóanyag a Niacinamide

Ezt a hatóanyagot nemrég kezdték el felhasználni a szépségápolásban, ezért bátran kijelenthető, hogy roppant újnak számít. A Niacinamide kifejezetten erőteljes hidratáló hatással bír, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy sok készítményben megtalálható. Jelentősen csökkenti a pattanások és aknék kialakulását, anti aging hatású, valamint halványítja a pigmentfoltokat. Mindemellett még a zsíros érzetet is megszűnteti. Mindenféle bőrtípusra ajánlott, ezért Ön is beszerezheti a Niacinamide szérumot!

Amennyiben ellátogat a medinatural.hu weboldalra, akkor részletes leírást fog találni a termékről. Üvegcsében, 30 ml kiszerelésbe lehet hozzájutni és a pipetta segítségével viheti azt fel az arcbőrére. Persze csak kellő tisztítás után, majd finoman dörzsölje el az arcán. A Niacinamide napi szinten használható. Felviheti a reggeli órákban vagy este lefekvés előtt. Számtalan egyéb vitamint tartalmaz a készítmény, amelyek segítségével elérheti a fiatalos, feszes és sima felületű, gyönyörűen egészséges arcbőrt.