Mitől alakul ki a töredezett haj?

töredezett haj

A hajszálak nedvességének csökkenésével kellemetlen jelenség keserítheti meg a napjainkat, amitől szürkébb, fénytelen, száraz tapintásúak lesznek. Csúnya látvány a töredezett haj, ezért a megjelenése után a lehető leghamarabb el kell kezdeni speciális ápolását. A fenomén okai közé sorolható a túl gyakori hajmosás, a festés, formázás, hiszen ezek mindegyike nagyobb igénybevételt jelent a szálaknak. Utóbbi két eljárás erősen kiszárítja a szálakat, így a gyakori alkalmazásuk nyomán töredezett haj jelenik meg.

Sokan a fodrászukkal vágatják le a csúnya végeket és ez valóban egyfajta megoldás lehet. De csak egy időre! Amennyiben ugyanúgy folytatjuk a túlságosan gyakori hajmosást, festést, formázást, illetve más vegyszeres kezeléseket, akkor előbb-utóbb megint a problémával kerülünk szembe. Szerencsére vannak természetes készítmények is, mint például a Varga hajerősítő cseppek, amelyeknek használatával a töredezett haj problémája megoldódhat. A vargacseppek.hu webáruház kínálatában hatásos produktumok lelhetőek fel.

Vásárolható innen hajhullás ellen sampon

A természetestől eltérő, nagymértékű hajvesztés leggyakoribb okai között az első az, hogy a hajhagymák nem kapják meg a működésükhöz nélkülözhetetlen tápanyagokat. De ha megfontoltan kerül kiválasztásra a hajhullás ellen sampon, biztosan kielégítő eredményt érünk el vele. Ezek a készítmények olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek a hajszálak szerkezetének erősítéséért, a hajhagymák táplálásának és a fejbőr keringésének élénkítéséért felelősek.

Viszont ahhoz, hogy a hajhullás ellen sampon igazán hatásos legyen, nagyon fontos, hogy a tápláló hatóanyagok jól felszívódjanak. A természetes növényi kivonatok jobb tápanyagforrást jelentenek a hajhagymáknak, mint a szintetikus adalékanyagok. Erre kiváló példák az évszázadok óta használt csalán, bojtorján, mezei zsurló, dió- és nyírfalevél, kamilla felhasználásával előállított főzetek. Remek választás az említett weboldalon található hajhullás ellen sampon, ami kizárólag gyógynövények hatóanyagait foglalja magába. A termék mellett részletes leírás is olvasható.