Modern kandalló a modern otthonokba

modern kandalló

A letisztult elegancia, a szimpla vonalvezetés és a minimalista dizájn a mai otthonok legfontosabb ismérvei. Ez a megjelenés érinti a különböző funkcionális berendezéseket is, mint amilyen például egy modern kandalló. Ebben az esetben a fűtőtest nem csupán meleget, de esztétikus megjelenést is biztosít, ami harmonikusan simul hozzá az uralkodó enteriőr vonásaihoz. Ez a típusú fűtőtest impozáns üvegfelülettel kerül kialakításra, továbbá az alapfelszereltség részét képezi a külső égési levegő rácsatlakozási lehetőség, a szabályozásért felelő kezelőszervvel kísérve.

A modern kandalló teljes mértékben független a belső légtér levegőjétől, ugyanis az elsődleges, a másodlagos és a harmadlagos égési levegő ellátás is a külső légforrás felhasználásával valósul meg. Olyan otthonokba is ideális választás lehet, ahol a szagelszívó vagy a páraelszívó egy légtérben helyezkedik el a modern kandallóval, ezáltal pedig zavaró hatással lehetnek egymás működésére. A külső kivitel ugyanis ennek a megoldásnak is kedvez.

Beépíthető kandallóbetét magyar gyártótól

A Benkel egyedülálló módon ötvözi a legmagasabb fokú produktivitást a megalkuvásoktól mentes esztétikai igényekkel. A termékpalettán megtalálható összes beépíthető kandallóbetét ezt a tökéletes kombinációt képviseli, így az Ön otthonában is kiteljesedhet a fűtés legjava, a megfelelő modell kiválasztásával. A sarok kandallóbetét akár két egymás mellett elhelyezkedő helyiségből nézve is fantasztikus látványt kínál.

Víztartállyal kiegészítve, ez a fajta beépíthető kandallóbetét az egész ház felfűtésére alkalmassá válik, a két üveg csatlakozhat közvetlenül egymáshoz vagy beágyazásra kerülhet egy külön elválasztott öntvénykeretbe is. Minden típusú beépíthető kandallóbetét tűzkamrája kívül bordázott öntvény részekből kerül összeállításra, a lehető leggondosabb kivitelezés során. A zsanérpánttal ellátott öntvény ajtó és keret egymáshoz illeszkedő részeinek tömítéséhez a kerámiaszálas fonott zsinór járul hozzá, amit 1200 Celsius fokig hőálló ragasztóval rögzítenek.