Pszichothriller könyv tele izgalmakkal

pszichothriller könyv

Az emberek szeretnek néha olyan helyzeteket átélni a könyvek lapjai által, amelyekre a való életben nincs lehetőségük. Ha egy kis borzongásra vágynak, akkor egy pszichothriller könyv garantáltan megadja nekik ezt az érzést. Persze meg kell találni azokat az olvasmányokat, amelyek valóban képesek arra, hogy az érdeklődést ne csak felkeltsék, hanem végig fent is tartsák. A pszichothriller, mint műfaj, már magyar írók által is jelen van, nem is akármilyen minőségben.

Gondoljunk csak Mira Sabo köteteire, amelyek egyszerűen letehetetlenek. A pszichothriller könyv túlzásokkal tűzdelt, mert el akarja érni a figyelmet, hogy az író fantáziája letaglózza az olvasót. Ezek a túlzások teremtik meg azt a feszültséget, ami a cselekményhez szükségesek. A szereplők részletes ábrázolása szintén fontos, hiszen így tudjuk kedvelni vagy éppen utálni. A mirasabo.com webshopban a pszichothriller könyv előkelő helyet foglal el és olyan művekkel képviselteti magát, mint a Budai Milliárdosok vagy a Fehér Gallér sorozatok.

A bestseller krimi könyvek között magyar vonatkozásúak is vannak

A kortárs magyar krimi megszületéséhez több dolognak kellett összeállnia. A bestseller krimi könyvek hazánkban a rendszerváltás után jelentek meg. Egyrészt a szólásszabadság miatt, másrészt pedig azért, mert a rendszerváltás után kiváló inspirációként szolgáltak bizonyos történések itthon. Ha a kezdetekről beszélünk, akkor Peter Sheldon Budai Milliárdosok műve jut eszünkbe.

Bár a történet kitalált, a fantázia műve, de a pletykák, amelyekből a regény táplálkozik, valahol, valamikor a közelmúltban hallhatóak voltak Magyarországon. A kezdet után szárnyat bontottak más írók is ebben a műfajban. Szintén a magyar bestseller krimi könyvek közé tartoznak Mira Sabo olyan sorozatai, mint a Birtoklás vagy a Fehér Gallér. Az újra és eredetire vágyó olvasók nagy örömmel fogadták és forgatták ezen művek lapjait, hiszen a történetek roppant izgalmasak. Ezek a bestseller krimi könyvek nem véletlenül ennyire népszerűek, hiszen az olvasó is átérzi a pattanásig feszülő helyzeteket.