Inkább szélvédő javítás, mint teljes csere

szélvédő javítás

A szélvédő nagyon fontos eleme a járműveknek és nem csupán az a feladata, hogy az időjárás viszontagságaitól védjen. Sérülés esetén csere, esetleg a szélvédő javítás kerülhet szóba. Mondani sem kell, ez utóbbi sokkal egyszerűbb és olcsóbb is. Milyen esetekben úszhatjuk meg csupán szélvédő javítással a dolgot? Természetesen sohasem jön jókor egy ilyen eset. Hazánk híresen minőségtelen útjain sajnos nagyon könnyű beszerezni néhány kavicsfelverődésből származó kárt.

Az előírások megengedik, hogy az ablaktörlő által nem érintett helyen megmaradjon a hiba, ezért sokan hajlamosak nem foglalkozni az ilyen apróságokkal. Viszont, aki gyorsan cselekszik, annak szélvédő javítással szinte nyomtalanul helyrehozzuk az üveget, az eljárás is gyors, kb. 30 percig tart. A műszaki vizsgán is teljesen elfogadott a javított szélvédő. Mivel a koccantásból igen gyakran kialakulhat repedés, azt javasoljuk ügyfeleinknek, hogy éljenek a javítás adta lehetőséggel és előzzék meg a nagyobb kiadásokat!

Pilkington Autóüveg Centrum a megbízhatóság kiindulópontja

Mindenképpen kiábrándító, amikor az autó szélvédője megsérül, de nagyon nem mindegy, hogy mi kerül a helyére! Bízzon a Pilkington Autóüveg Centrum szakértelmében! A piacon élvonalba tartozó cégek legtöbbje úgynevezett gyári beszállító. Ez azt jelenti, hogy a neves autógyártóknak is ők szállítják az üveget. Ilyen szélvédők találhatóak a Pilkington konszern kínálatában is. Mi jellemzi ezen beszállítók termékeit? A lehető legszuperebb minőség elérhető áron. Ez az autógyáraknak is csak így éri meg.

A Pilkington Autóüveg Centrumban azt fogja tapasztalni, hogy nem a legalacsonyabb árkategóriában mozognak ezek az üvegek. Viszont abban biztos lehet, hogy pontosan azt a minőséget kapja, amit az autógyárban is beleterveztek, majd teszteltek és jóváhagytak. A Pilkington Autóüveg Centrum ráadásul olyan szakértő munkaerőt alkalmaz, ami nem követ el amatőr hibákat. Bizonyára hallott már olyan esetről, amikor pár héttel a szerviz elhagyása után, az újonnan lecserélt szélvédő megreped, mert az alapanyag minősége silány vagy a személyzet végzett kontármunkát. Nálunk ez nem történhet meg.