Frottír méteráru ezernyi színben

frottír méteráru

Ez az anyag akár újszülötteknek is ajánlott, hiszen finom és puha. Ha fürdőlepedőt vagy mosdóba kilépőt keresünk, a frottír méteráru osztályon keresgéljünk, mert ott rálelhetünk erre a szövetre. Igen erős nedvszívó képessége miatt, a fürdőszobákba ajánlott leginkább, ugyanis ezzel elég egyszer áttörölni a testünket zuhany után és azonnal felszívja a nedvességet. A frottír méteráru a legjobb választás, ha fürdőköpenyt, ágyneműt, kád elé kilépőt szeretnénk beszerezni.

Miért pont ez? Mert amint említettük, a vízfelvevő képessége szinte határtalan, emellett pedig igen puha, pláne, ha nem mossuk túl magas hőfokon, mert attól elkezd száradni, keményedni. A frottír méteráru egyébként nagyon bírja a mosást, nem gond, ha sűrűn kerül mosógépbe, emellett a nedvszívó képessége a kialakítása miatt olyan, amilyen. Mivel az anyagon szövésnél kis hurkok alakulnak ki, ezért megnő a felület és jóval több folyadékot képes magába szívni. Készítenek belőle babáknak való takarókat is, mert ha a kicsi a szájába veszi, akkor sem probléma.

Egyedi textil nyomtatás rövid határidővel

Valószínűleg az emberek nagy részének nem mindegy, hogy egy termék mennyire különleges. Többen kedvelik azt, ami személyre szabott. Éppen emiatt nagyon klassz mód az egyedi textil nyomtatás, hiszen így olyat készíttethetünk, amilyet megálmodtunk. Ha szeretnénk kitűnni a tömegből vagy a cégünket akarjuk reklámozni, mindkét esetben jó megoldás, mivel sokféle anyagra, bármilyen színt vagy mintát, feliratot tudnak tenni. Az egyedi textil nyomtatás még arra is kiváló, ha mondjuk függönyt, esetleg zászlót szeretne ily módon megalkotni.

Ráadásul ezzel az eljárással tartós dolgot kapunk, a festék belerögzül, nem lehet lekaparni, hosszútávon használható és bírja a sok mosást anélkül, hogy leválna az anyagról. A színek erősek, maradandóak, garantálható a végeredmény, mindenki szeretni fogja az egyedi textil nyomtatás végeredményét. Csak ki kell találnia, hogy mi az, amit szeretne, majd keresse fel a szakatex.com weboldalt, ahol megbizonyosodhat arról, hogy ez a technika mennyire sokoldalú lehetőségeket kínál.